Eduhouse & Wistec Training slår seg sammen

Eduhouse og Wistec Training slår seg sammen med målsetning om sterk vekst i Norden. Samarbeidet støttes av det nordiske PE- selskapet Verdane, som har kjøpt majoritetsandelen i Eduhouse AB fra Accountor Group og Wistec Training Oy fra selskapets grunnleggere. I sammenslåingen vil Accountor selge sin eierandel i Accountor Eduhouse AB, som fremover kun vil hete Eduhouse. Etter transaksjonen er Accountor fortsatt en betydelig kunde og kommersiell partner.

 

Eduhouse og Wistec Training betjener for tiden tusenvis av fornøyde bedriftskunder i Norden og ivaretar deres kursbehov innen økonomi, lønn, HR, ledelse og IT-ferdigheter.

 

Sammen jobber selskapene med ambisiøse vekstmål ikke bare på hjemmebane, men også utenfor Norden. For kundene vil endringen gjenspeiles i det utvidede kurstilbudet som kommer.

 

"Veksten av etterspørsel etter utdanning har økt de siste årene. Sammen med Wistec Training kan vi tilby verdens beste pedagogiske innhold for selskaper i et veldig bredt spektrum, og Verdanes erfaring og ekspertise vil føre til enda sterkere vekst," sier Eduhouse CEO Jukka Vento.

 

“Ved å slå oss sammen kan vi utvikle enda bedre pedagogisk innhold og være ledende innen IKT-kursing.

 

"Vi er glade for å slå oss sammen med Eduhouse og med støtte fra Verdane" sier Wistec Training CEO Juha Huhtanen.

 

“De siste årene, og spesielt de siste tolv månedene, har det vært stor utvikling innen digital utdanning. Ved å investere i bedriftens e-læringsløsninger er Verdane ikke bare involvert i en global trend, men kan også sikre at kompetansenivået for bedriftsmedarbeidere i Norden forblir på sitt nåværende, globalt ledende nivå i fremtiden, sier Iikka Moilanen, investeringsdirektør i Verdane. Samtidig er Moilanen glad for at Verdane kan dele finsk kompetanse globalt.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert: Få de siste nyhetene, oppdateringene og tipsene rett i innboksen din.

Vil du prøve tjenesten vår? Start en 7-dagers gratis prøveperiode

Her kan du gjøre deg kjent med vår personvernerklæring.