Hvem er Eduhouse a+?

Nordiske ledere innen LaaS

Eduhouse a + er en nordisk utdanningsorganisasjon som har vært sulten på å få brukerne til å vokse og utvikle seg siden 2002. Målet vårt er å være Nordens ledende innen LaaS (Learning as a Service) innen 2023 med digitalisering og kompetanseutvikling som hjørnesteiner.

Vi trener for tiden titusenvis av kunder gjennom våre online kurs i Norge, Sverige og Finland. Vårt utvalg inkluderer nåværende opplæring, live webinarer og begivenhetsdager med kurs i regnskap, lønn og økonomistyring, HR, ledelse og Office365-programmer, som holder deg oppdatert og autorisert.

Du har tilgang til Eduhouse omfattende opplæringsbibliotek uavhengi av tid eller sted, noe som sparer både arbeidstid, opplæringskostnader og øker markedsverdien.

Vi ønsker å kunne bidra med daglige Eureka-øyeblikk for deg og din organisasjon, noe som betyr at våre utdanninger og kurs kontinuerlig utvikles slik at du og teamet ditt vil ha kompetanseutvikling i fagene du anser som viktigst. For oss vil kursinnholdet både være til fordel for utdanning og inspirere til ytterligere kompetanse for regnskaps- og lønnsksperter.

Visjon, Misjon, Verdier og Kundeløfte

Visjon

  • Mest brukte LaaS i Norden i 2023

Misjon

  • Gi korte eureka-øyeblikk gjennom hele dagen

Kundeløfte

  • Vi øker markedsverdien din

Verdier

  • Respekt, Tillit, Mot, Framtid