Online opplæring for deg som jobber med ansatte

Administrasjon og Ledelse

Det er viktig for en HR - ansvarlig eller leder å holde seg oppdatert på juridiske endringer, så vel som andre aktuelle temaer. Eduhouse - tjenesten informerer deg umiddelbart om de siste juridiske endringene, ledelsestrender eller andre aktuelle spørsmål på en enkel og effektiv måte.

 

Tjenesten vår er nyttig for:

+ Informasjonsoppdatering 


+ Nyhetsoppdatering


+ Kompetanseutvikling og ledelse

 

Med Eduhouse - tjenesten sparer du tid og penger. Er du en HR - ansvarlig eller leder?  Bli kurset av de beste ekspertene på området. Uansett om du bruker vår tjeneste for informasjonsinnhenting eller kompetanseheving, er det hundrevis av kurs som ligger klare for deg.

Book en demo 

Hos oss kurser du deg målrettet

I Eduhouse-tjenesten kan du utarbeide en studieplan for deg selv, ditt HR-team eller dine ansatte. Du kan velge fra enkeltstående kurs og ferdige kurspakker som passer dine behov. Du kan fullføre studieplanen i ditt eget tempo, for eksempel i små deler i en travel hverdag. Hvert kurs etterfølges av en siste test hvor du kan måle ferdighetene dine. Start en prøveperiode og sjekk ut vår management- pakke.

Start prøveperiode

Ledelse

Tjenesten vår er egnet for å utvikle dine egne ferdigheter, men også for å håndtere kompetansen til dine ansatte. Våre bedriftskontokunder har tilgang til et rapporteringsverktøy som lar dem enkelt spore team- eller ansattaktivitet. Du kan overvåke aktiviteten din hver måned, hver uke eller til og med daglig, valget er ditt. Vi kurser de mest respekterte ekspertene på området. Våre foredragsholdere har lang arbeidserfaring og en sterk visjon innen sitt kompetanseområde. De forteller dine ansatte tydelig og kortfattet hva som er viktig og hva som ikke er det.

Hvem skal kurse seg innen Management?

 

Vår Management pakke passer for alle som jobber heltid eller deltid i menneskelige ressurser, uavhengig av erfaring. Kursene har forskjellige vanskelighetsgrader, så selv en mer erfaren HR -profesjonell vil dra nytte av tjenesten.Bli med tusenvis av eksperter i dag: 


Vår Management pakke er spesielt egnet for personer som jobber som jobber med og leder andre. 


Våre populære Management - Pakke inkluderer:


+ Motivasjonsledelse

+ HR -strategi

+ Utvikling av lederarbeid fra et HR -perspektiv