Er du autorisert regnskapsfører?

For Autoriserte regnskapsførere

Autoriserte regnskapsførere har et minstekrav til etterutdanning som er på 77 timer i løpet av de tre foregående kalenderårene. Kravet til etterutdanning på 77 timer er fordelt slik at hvorav minst:

+ 21 timer finansregnskap hvorav minst 7 timer innenfor bokføringsregelverket

+ 21 timer skatterett/avgiftsrett

+ 14 timer emner fra regnskapsførerregelverket og god regnskapsføringssikk

+  7 timer rettslære

Start prøveperiode 

Siste publiseringer

Skattedager

I tillegg til disse kursene og kursprogrammene, arrangerer vi en høyt verdsatt skattedag hvert år. Den sendes direkte i desember og er for deg som ønsker all den nye kunnskapen og oppdateringene du måtte trenge i arbeidet ditt - uansett hvor du er!

Autorisasjon 

 

For de av dere som er Autorisert regnskapsfører, er det aktuelle timer for dette i de fleste av våre kurs. Man har mulighet til å delta i et webinar eller innspilling som virker interessant for deg og deretter gjøre en kortere kurstest. Etter bestått emne får du et nedlastbart kurssertifikat, som inneholder aktuelle timer.

Form din egen utdannelse

 

Oppretthold og hev din kopetanse hos oss, ved å bygge din egen skreddersydde studieplan. I den kan du enkelt samle kursene og webinarene som virker spennende og interessante for deg. Enkelt, raskt og det gir en god oversikt over hvordan du kan gjøre jobben din litt enklere!

 

Du kan lese mer om forskriften for etterutdanning her: 

Finanstilsynet 
Lovdata