Eduhouse - Learning as a Service

Eduhouse er en nordisk LaaS-bedrift 

Eduhouse er en utdanningsbedrift som er i rask vekst. Våre hjørnesteiner er digitalisering og kompetanseheving. Vi tilbyr kursing på en enkel og pedagogisk måte i form av "Learning as a Service" ..

 

Vårt fokus rettes spesielt mot fagfolk som har behov for å opprettholde og utvikle sin faglige kompetanse, hvor tiden ikke strekker til. Vår tjeneste tilbyr kontinuerlig kursing, noe som er med på å styrke kompetansen i en bedrift, et team eller for spesialisten. Det finnes ulike måter å utvikle sine ferdigheter på, både gjennom online kursing eller ved å gå gjennom materialet som er tilgjengelig på egenhånd.

 

Eduhouse sine fokusområder er entreprenørskap, arbeidsliv, digitalisering og IT-kursing som alle er avgjørende i arbeidslivet. Disse er utviklet sammen med eksperter innen de forskjellige fagområdene.

 

Vi har kontorer i Norge, Sverige og Finland, hvor veksten støttes av den nordiske private kapitalinvestoren, Verdane. 

 

Vår visjon er å være den største eLearning-partneren i det nordiske markedet innen 2025. I Finland har vi allerede en ledende posisjon og betjener over titusenvis av brukere i tusenvis av bedrifter. Våre over 80 ansatte står klare til å betjene deg innen kompetanseutvikling.