Kurs for økonomimedarbeidere

Online opplæring for fagfolk innen økonomistyring

I en sterkt regulert sektor som økonomistyring er det spesielt viktig å holde seg oppdatert på den siste utviklingen.

 

I Eduhouse - tjenesten blir dine medarbeidere umiddelbart informert om de siste lovendringene eller andre aktuelle spørsmål, i klartekst og på en kortfattet måte gjennom våre online kurs.

Er kursingen inkludert i timeplanen? Når medarbeiderne dine ønsker å sjekke og finne ut ting, er nyheter og informasjon lettest tilgjengelig på tjenesten vår. Korte videoer, avanserte søkefunksjoner og indekserte innholdsfortegnelser sikrer at tiden ikke kastes bort på å lete etter informasjon i flere timer, men at ting blir avklart raskt og enkelt.

Book en demo 

Hos oss trener du målrettet 


I Eduhouse -tjenesten kan du utarbeide en studieplan for deg selv eller hele teamet ditt, fra individuelle kursprogrammer og gjennomførte kursprogrammer som passer dine behov. Hvert online kurs blir fulgt av en kurstest der du kan måle dine ferdigheter. Våre lærere har lang arbeidserfaring og en sterk visjon innen sitt fagfelt. De forteller dine ansatte tydelig og kortfattet hva som er viktig og hva som ikke er det.

 

Hvem passer kursene for? 

 

Eduhous finans- og økonomikurs er egnet for alle som jobber med økonomistyring, fra eksperter i økonomistyring til økonomisjefer og kontrollører.

 

Våre populære utdanninger inkluderer:

 

+ Lønnshåndtering

+ Arbeidsrett og Korona-relaterte nyheter 

+ Lønnsrevisjon for ledere

+ Visma

 

Start prøveperiode