<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=694989268984026&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitale klasserom

Digitale klasserom - en interaktiv måte å heve sin kompetanse på


Øk kompetansen til dine ansatte på en enkel og fleksibel måte gjennom kursing. Eduhouse sine digitale klasserom tilbyr enda et alternativ for  kompetanseutvikling.


Du kan ta del i våre digitale klasserom fra hvor som helst, og styrke ferdighetene dine ytterligere ved å kombinere digitale klasserom med våre innspilte nettkurs og webinarer. Kurs deg på den måten som passer deg best!

 

 

Digitale klasserom

 

Målet med våre digitale klasserom er å være en støtte for travle fagpersoner, med behov for kursing. Et digitalt klasserom er et kurs som holdes på "teams". Under kurset har du mulighet til å stille spørsmål og diskutere med foreleser og andre deltakere.

 

Lær mer om tjenesten vår og delta på kurs fra kontoret ditt eller hjemme i sofakroken! Som bruker av Eduhouse er digitale klasserom inkludert i ditt abonnement.

 

Book en demo  Digitale klasserom - Kurskalender 

Ulike måter å øke hele bedriftens kompetanse


Våre digitale klasserom tilbyr forskjellige typer kurs for kompetanseutvikling.

 

Digiskills

Er for deg som ønsker å utvikle dine nåværende IT-ferdigheter eller lære deg noe helt nytt. I tilbudet finner du alle de nødvendige kursene for å utvikle dine ferdigheter innenfor excel, teams og andre Microsoft 365 kategorier. I tillegg tilbys det mange opplæringstilbud som gjør det enklere å jobbe innen digitale miljøer som sikkerhet, tilgjengelighet og tidsstyring.

 

Økonomikurs

Tar for seg aktuelle temaer innen økonomistyring og er perfekt for økonomer og andre som jobber med økonomi. Våre digitale klasserom gjør det enkelt å opprettholde de ansattes autorisasjon da størstedelen av online kursene våre i økonomi gir rett til oppdateringstimer som du enkelt kan registrere hos finanstilsynet.

 

Lønn og HR kurs 

Kursene er for HR-og lønnsmedarbeidere, og tilbyr de siste oppdateringene og reguleringene innenfor faget. Flere av kursene innenfor lønn gir også rett til oppdateringstimer som du enkelt kan registrere hos finanstilsynet

 

Sjekk ut våre digitale klasserom og meld deg på for her å delta: Digitale Klasserom

 

Book en demo