Det har aldri vært enklere å jobbe med lønn

Lønnsoppdateringer som holder deg autorisert og oppdatert

Vårt ønske er at du skal holde deg oppdatert på lønnsindustrien på en enkel og kostnadseffektiv måte. Å føle seg inspirert og ikke frustrert på jobb er også viktig for oss. Med kvalitetskursing på nettet ønsker vi at du skal holde styr på alt, fra arbeidet rundt tariffavtaler til avanserte lønnsberegninger.


En fleksibel måte å holde deg oppdatert

Vi tilbyr webinarer og kurs online, slik at du enkelt kan få tilgang til informasjonen uansett hvor du er. De eneste forutsetningene som trengs er en datamaskin, mobil eller annen enhet og et prisvennlig abonnement hos oss. Alle våre webinarer ender deretter opp som opptak i biblioteket vårt, som består av  kvalitetslønnsutdanninger og gjennomtenkte kursprogrammer. Selvfølgelig har du gratis tilgang til disse!

 

Eksempler på kurs:


+ Arbeidsrett og Korona - relaterte nyheter
+ Digitalisering innen lønn
+ Lønnshåndtering

Start gratis prøveperiode

Siste publiseringer

Lønnsdager

I tillegg til disse kursene og kursprogrammene, arrangerer vi en høyt verdsatt lønningsdag hvert år. Den sendes direkte til våren og er for deg som ønsker all den nye kunnskapen og oppdateringene du måtte trenge i arbeidet ditt - uansett hvor du er!

Autorisasjon 

 

For de av dere som er Autorisert lønnskonsulent, er det aktuelle timer for dette i de fleste av våre kurs. Man har mulighet til å delta i et webinar eller en innspilling som virker interessant for deg og deretter gjøre en kortere kurstest. Etter bestått emne får du et nedlastbart kurssertifikat, som inneholder aktuelle timer.

Form din egen utdannelse

 

Oppretthold og hev din kopetanse hos oss, ved å bygge din egen skreddersydde studieplan. I den kan du enkelt samle kursene og webinarene som virker spennende og interessante for deg. Enkelt, raskt og det gir en god oversikt over hvordan du kan gjøre jobben din litt enklere!