Med en organisasjonslisens kurser du hele bedriften din til en fast månedspris

Lisenser for din bedrift til en fast månedspris

Eduhouse tilbyr lisenser som gjør det lettvint for din bedrift å tilrettelegge kompetanseheving til alle dine ansatte til en fast månedspris. Organisasjonslisenser er en kostnadseffektiv måte å tilby kursing til dine ansatte. Vi har allerede hundrevis av fornøyde bedrifter som bruker oss. 

Vi tilbyr månedlige abonnement som gir dine ansatte mulighet til å kurse seg og utvikle kompetanse i sitt eget tempo. 

 

 

Fordeler med organisasjonslisens

 

  • Din bedrift har mulighet til å heve og opprettholde kunnskap både enkelt og fleksibelt. 

Hos Eduhouse finner du et bredt utvalg av kurs, kursmateriell, kurstester og digitale klasserom. Vi tilbyr kurs til finans- og lønnsspesialister, HR og ledere, og alle andre som ønsker å utvikle sin kompetanse.


  • Vedlikehold din kompetanse med kurs innen regnskap, administrasjon og overvåking 

En fast månedspris gjør regnskap enkelt og holder kurskostnadene under kontroll. Oppdatert organisasjonsrapport hjelper deg å ha oversikt over bedriftens brukeraktivitet og gjør det enklere å utvikle utvikle din bedrift. 


  • Øke arbeidsglede, engasjement og motivasjon

Ansatte har tilgang til vår tjeneste og kurs når som helst og hvor det måtte passe dem best. Dette senker terskelen for å kurse seg og gjør det mer meningsfylt å utvikle egne ferdigheter.


Vil du høre mer? Bestill et kort demomøte for å finne ut mer om om oss. Vi svarer på sine spørsmål og viser deg hvordan din bedrift kan dra nytte av kompetanseutvikling. 

 

Book en demo 

Ulike måter å utvikle seg på  


Å utvikle sine ferdigheter krever både tid og motivasjon. Om du tar hensyn til mangfoldet av dine ansatte, deres behov og ulike læringsstiler når du leter etter en kurstjeneste, kan du spare tid og penger ved å velge Eduhouse. 

 

Vi tilbyr ulike typer kurs som passer alles behov. Ansatte kan delta i våre interaktive digitale klasserom, studere selvstendig gjennom nettbasert kursing eller kombinere de to metodene.

 

I tillegg til enkeltkurs kan du også fordype deg innen et spesifikt fagområde, ved å bruke våre kurskombinasjoner. 

Macbook-pro-+-iphone-NOR

Sikre kompetansen til dine ansatte 

 

Vil du høre mer om hvordan du kan sikre kompetansen til dine ansatte og få mer valuta for pengene? Bestill en demo hvor du kan utforske tjenesten og dens fordeler sammen med oss!

 

Book en demo