<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=694989268984026&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi hjelper deg å utvikle kontinuerlig læring for din bedrift

Reisen er målet

 

Eduhouse startet med en visjon om å dekke de uendelige læringsbehovene til ulike bedrifter. Drevet av en kultur av nysgjerrighet og mot støtter vi hverandre til å vokse og inspirere.

Vi baner veien for starten på din utviklingsreise

 

Noen liker forklarende videoer, mens andre heller hører på podcaster. Andre lærer ved å samarbeide og teste ut selv – vi støtter og oppmuntrer alles forskjellige læringsstiler når og hvor enn du er.

På litt over to tiår har Eduhosue utviklet seg til en digital læringsplattform som tilbyr brukervennlig nettbasert utdanning til tusenvis av travle fagfolk i 4 land.

 

Mer enn 3000 bedrifter i Norden bruker Eduhouse for å gi merverdi til sine ansatte og kunder.

  • 2002Grunnlagt

  • 150Ansatte

  • 280K+Brukere

Vår reise

 

På begynnelsen av 2000-tallet underviste Jukka Vento, en foreleser i skatterett, bedrifter ved siden av sin daglige jobb. Han ble entusiastisk da han så resultatet av undervisningen og utnyttet dette med en gang.

 

Jukka skjønte imidlertid raskt at han ikke kunne ta seg av all kursingen selv, da lovgivningen i finanssektoren raskt endret seg. Det var da Eduhouse ble til, for å dekke de endeløse utdanningsbehovene til bedrifter. Med lidenskap for å støtte personlig vekst og verdi i arbeidslivet.

Eduhouse følger med tiden 

 

Nysgjerrighet og mot driver oss til å utfordre driftsmodellene våre. For oss er livslang læring en livsstil, og vi tror den støtter suksessen til både enkeltpersoner og organisasjoner.

 

Med en tjeneste i stadig utvikling hjelper vi deg med å åpne nye muligheter for kontinuerlig utdanning og muligheten til å gjøre læring mulig for alle i din organisasjon.

Start prøveperiode