Eduhouse kesäpäivät

En læringsrevolusjon for bedrifter i endring

La meg fortelle deg historien om Jukka Vento, forretningsskattelæreren med en lidenskap for å støtte personlig vekst. På begynnelsen av 2000-tallet utdannet Jukka bedrifter ved siden av sin daglige jobb. Ettersom lovgivningen i finanssektoren raskt endret seg, innså Jukka at han måtte gjøre noe for å temme utdanningsjungelen. Med en "take over the world of learning"-holdning ble Eduhouse født for å møte bedrifters nådeløse behov for kunnskap.

Med stor lidenskap for læring hjelper Eduhouse nå bedrifter med å navigere gjennom utfordringene og tilby opplæring som er enkel å ta fatt på og implementere i arbeidslivet. Sammen streber vi etter å skape en fremtid der læring er like opplagt som å slumre en mandag morgen.

×

2002

Grunnlagt

150

Ansatte

4

Land

250k

Brukere

Hva skjer etterpå? Vår historie slutter ikke der

Med vårt oppdrag i å dekke bedrifters uendelige opplæringsbehov støtter vi hverandre i å vokse og inspirere. Enten du foretrekker å se videoer, lytte til podcaster eller samhandle direkte, støtter vi alle læringsstiler når og hvor enn du er. I løpet av de siste 20 årene har vi utviklet oss til en digital læringsplattform som gjør det enkelt å bruke nettbasert opplæring for tusenvis av fagfolk i flere land.

Vi er klare til å møte endringene og utfordre tradisjonelle forretningsmodeller, fordi vi tror at livslang læring er nøkkelen til suksess for enkeltpersoner og organisasjoner. Med en tjeneste som er i stadig utvikling, åpner vi dører for nye muligheter for kontinuerlig utdanning og gjør læring tilgjengelig for alle i din organisasjon. Sammen baner vi vei for en spennende fremtid med læring og vekst.

Velkommen til en ny arbeidslivsbevegelse

Dette er hva kundene våre sier om oss

Som nyutdannet økonom har jeg hatt stor nytte av kursportalen til Eduhouse. De har et vidt spekter av kurs som dekker mange forskjellige områder, som sammen gir meg en større kompetanse innen økonomi og regnskap. Muligheten for å sette sammen sin egen studieplan gjør det enkelt å utforske flere fagområder. Det er svært enkelt å ta plattformen i bruk og kursene oppdateres jevnlig slik at man alltid tilegner seg den nyeste kunnskapen. Jeg anbefaler virkelig Eduhouse til alle!

Camilla Støylen

Regnskapsmedarbeider | Securitas AS

Bli en del av suksesshistorien for kontinuerlig læring

CN3