Bedre IT-ferdigheter enkelt og fleksibelt

Nye programmer kan oppleves som vanskelige i starten. Excel-celler og formler som ikke vil samarbeide eller en viktig fil som plutselig forsvinner.

Nesten alle har vært i en lignende situasjon. Når du jobber i et godt tempo, er det frustrerende om arbeidet blir hemmet på grunn av informasjonsteknologi. Selv med grunnleggende IT-ferdigheter, kan du merke at dine egne eller teamets ferdigheter ikke er oppdatert.

Eduhouse-tjenesten er designet for å være en travel ekspert sin beste venn. Det brede utvalget av kurs og vanskelighetsgrader gjør at alle kan utvikle sine ferdigheter enkelt, effektivt og etter behov – når det passer dem.

Når de grunnleggende ferdighetene er godt etablert, blir arbeidet enklere og mer effektivt. Kompetanseutvikling er derfor ikke bare motiverende for den ansatte, men også et konkurransefortrinn for bedriften.

Vil du vite mer? Se våre priser

650+

Kurs

30+

Instruktører

5000+

Brukere

Illustration - social media, startup, communication _ laptop, computer, man, work, publish, followers

I Eduhouse-tjenesten kan du finne allsidige læringsalternativer og utdanningsnivåer, fra grunnleggende til avansert utdanning. På denne måten kan alle medlemmer av teamet ditt oppnå den nødvendige IT-kompetansen – uavhengig av startnivå

Illustration - social media, startup, communication _ laptop, computer, man, work, publish, followers

En fast månedlig pris gjør budsjettering enklere og holder kostnadene under kontroll. Samtidig støtter den løpende kontrakten muligheten for enkeltpersoner til å utvikle sine ferdigheter i sitt eget tempo.

Illustration - social media, startup, communication _ laptop, computer, man, work, publish, followers

Visste du at livslang læring støtter meningsfulle karrierer og følelsen av forretningssuksess? Når du gjør læring til en livsstil for deg selv og teamet ditt, forbedrer du samtidig jobbtilfredshet, engasjement og motivasjon.

Vil du vite mer? Se våre priser

Dette sier kundene våre

Brukerne av tjenesten vår vet best: les om fordelene med kontinuerlig læring og bli en del av gjengen!​

CN3
Som nyutdannet økonom har Jeg hatt stor nytte av kursportalen til Eduhouse. De har et vidt spekter av kurs som dekker mange forskjellige områder, som sammen gir meg en større kompetanse innen økonomi og regnskap. Muligheten for å sette sammen sin egen studieplan gjør det enkelt å utforske flere fagområder. Det er svært enkelt å ta plattformen i bruk og kursene oppdateres jevnlig slik at man alltid tilegner seg den nyeste kunnskapen. Jeg anbefaler virkelig Eduhouse til alle!
camilla støylen

Camilla Støylen

Regnskapsmedarbeider | Securitas AS