Administrer kompetanseutvikling ved å bruke en enkelt tjeneste

For å forbedre de ansattes opplevelse, imøtekommer vår e-læringstjeneste individuelle behov og tilbyr omfattende kurs og tilpassede læreplaner. Ved å investere i deres kontinuerlige utvikling, viser du din forpliktelse til deres suksess. 

Bli med oss ​​for å skape suksess ved å skape en arbeidsplass der alle trives! 

Våre kurs tilbyr praktisk erfaring innen dataanalyse, digital markedsføring, koding, prosjektledelse og mer. Lær i ditt eget tempo gjennom engasjerende videoforelesninger og case-tudier fra den virkelige verden. Digiskills-pakken er fleksibel og personlig, og gir deg mulighet til å navigere i det digitale riket med selvtillit.

Få en prestisjefylt sertifisering ved fullføring og åpne dører til spennende karrieremuligheter. Registrer deg i dag og lås opp ditt digitale potensial.

Vil du vite mer? Se våre priser

650 +

Kurs

30 +

Instruktører

5000 +

Brukere

Illustration - social media, startup, communication _ laptop, computer, man, work, publish, followers

De ansatte opplever at de får mulighet til å utvikle seg og at læring er noe som oppmuntres av lederne.

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Business, analytics, sucess, startup, Technology - account, setting, options, preferences

Når ansatte er motiverte, øker også engasjementet i arbeidet, noe som igjen har en positiv effekt på bedriftens omsetning.

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Business, error - comment, review, account, profile, user, list, problem

Det er mer sannsynlig at glade og fornøyde ansatte blir på samme arbeidsplass i stedet for å lete etter nye bedrifter og oppdrag

Vil du vite mer? Se våre priser

Dette sier kundene våre

Brukerne av tjenesten vår vet best: les om fordelene med kontinuerlig læring og bli en del av gjengen!​

CN3
Som nyutdannet økonom har Jeg hatt stor nytte av kursportalen til Eduhouse. De har et vidt spekter av kurs som dekker mange forskjellige områder, som sammen gir meg en større kompetanse innen økonomi og regnskap. Muligheten for å sette sammen sin egen studieplan gjør det enkelt å utforske flere fagområder. Det er svært enkelt å ta plattformen i bruk og kursene oppdateres jevnlig slik at man alltid tilegner seg den nyeste kunnskapen. Jeg anbefaler virkelig Eduhouse til alle!
camilla støylen

Camilla Støylen

Regnskapsmedarbeider | Securitas AS