Håndtere kompetanseutvikling med hjelp av en enkelt tjeneste

I hybridarbeid er det helt nye regler på arbeidsplassen. Innenfor rammene av individuelle behov og de rammer som arbeidet tillater, jobber man på kontoret, hjemme, på en hytte eller for eksempel på den andre siden av jorden. Valgfrihet er en verdifull del av det moderne arbeidslivet, men gir samtidig utfordringer for å opprettholde samhold, visjon og kompetanse.

Bedrifter trenger derfor løsninger som tilpasser seg de reglene arbeidsplassen setter, og ikke omvendt.

Eduhouse tilbyr en utdanningsløsning hvor du kan finne studier som passer alle samt mer avanserte utdanninger knyttet til bestemte roller. Selv utfordrende emner blir raskt enkle å lære og forstå ved hjelp av kurs av høy kvalitet. Eventuelle sertifikater kan enkelt finnes i Eduhouse-tjenesten etter fullførte studier.

Med kompetanseheving kan du møte de raskt skiftende kravene og etterspørselen i arbeidsmarkedet – på en måte som passer deg.

Les mer Prøv gratis

650 +

kurs

30+

Instruktører

5000 +

Brukere

Illustration - social media, startup, communication _ laptop, computer, man, work, publish, followers

Eduhouse-tjenesten tilbyr et bredt spekter av studietilbud som muliggjør kompetanseutvikling i henhold til hvert teammedlems egne behov.

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Business, workflow, cowormeeting, conversation, discussion, team work, man, woman

Når alle kurs er i samme tjeneste, blir det usedvanlig enkelt å legge til rette for kontinuerlig læring. Teamet ditt blir alltid støttet når det trengs i utfordringer knyttet til studier – vi veileder og holder hverandre i hendene slik at du kan fokusere på ditt eget arbeid.

Finance, e-commerce, startup, workflow _ account, information, user, profile, data

I et raskt skiftende arbeidsliv må egen kompetanse aktivt oppdateres. Eduhouses kurstilbud er i stadig utvikling slik at teamet ditt holder seg oppdatert og kan utvikle ferdighetene sine selv med fremtidige krav i tankene.

Les mer Prøv gratis

Dette sier kundene våre

Brukerne av tjenesten vår vet best: les om fordelene med kontinuerlig læring og bli en del av gjengen!​

CN3
Som nyutdannet økonom har Jeg hatt stor nytte av kursportalen til Eduhouse. De har et vidt spekter av kurs som dekker mange forskjellige områder, som sammen gir meg en større kompetanse innen økonomi og regnskap. Muligheten for å sette sammen sin egen studieplan gjør det enkelt å utforske flere fagområder. Det er svært enkelt å ta plattformen i bruk og kursene oppdateres jevnlig slik at man alltid tilegner seg den nyeste kunnskapen. Jeg anbefaler virkelig Eduhouse til alle!
camilla støylen

Camilla Støylen

Regnskapsmedarbeider | Securitas AS