<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=694989268984026&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oppdater dine digitale ferdigheter og gjør arbeidshverdagen enklere

 

Digitale ferdigheter tilgjengelig for alle 

 

Stopper arbeidsoppgavene dine opp mens du lurer på hvordan du skal håndtere de nye funksjonene i applikasjonene? Eller ønsker du å bruke tips fra ekspertene som et verktøy i arbeidshverdagen? I våre kurs styrker du din kompetanse fleksibelt, på den måten som passer deg best. Kursingen er fleksibel og tilrettelagt for ulike behov. 

 

Hos oss kan du finne kursene du trenger for å utvikle dine IT-ferdigheter, for eksempel Excel, Teams og andre Microsoft 365-emner. I tillegg er det mye av kursingen som tilrettelegger for arbeid i digitale miljøer, som informasjonssikkerhet, sosiale medier, fjernarbeid m.m. 

 

 

Allsidig kursing for utvikling av digitale ferdigheter

 

Med Digiskills kan du utvikle dine digitale ferdigheter ved hjelp av kursvideoer og opplæringsmateriell, hvor og når du vil, eller delta i fjern - eller klasseromsundervisning veiledet av en kursholder.

 

Våre mest populære kursemner er:

 

  • Microsoft 365: Excel, Teams, Power BI, Power Point, Planner

  • Adobe: Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere

  • Power BI 

  • Fjernarbeid

  • SoMe 

  • IT - og informasjonssikkerhet 

 

Kursing for hele bedriften

Visste du at du kan kurse alle på avdelingen eller i bedriften din for en fast månedlig pris? Eduhouse sin organisasjonslisens tilbyr en fleksibel og kostnadseffektiv måte å tilby opplæring til alle ansatte. Fortell oss gjerne om dine behov og be om et tilbud!

Book en demo