Eduhouse

Vekst fremover - Eduhouse & Wistec Training slår seg sammen.

Regnskapsfører Eduhouse og Wistec Training slår seg sammen og strever for sterk vekst i Norden. Samarbeidet støttes av det nordiske private kapitalselskapet Verdane, som har kjøpt en majoritetsandel i Eduhouse AB fra Accountor Group og Wistec Training Oy fra selskapets grunnleggere.

 

I forliket vil Accountor selge sin eierandel i Accountor Eduhouse AB, som fremover kun vil hete Eduhouse. Etter transaksjonen er Accountor Eduhouse fortsatt en betydelig kunde og kommersiell partner.

 

Eduhouse og Wistec Training betjener for tiden tusenvis av fornøyde bedriftskunder i Norden og ivaretar deres opplæringsbehov innen økonomi, lønn, personaladministrasjon, ledelse og IT-ferdigheter.

Sammen streber selskapene etter vekst ikke bare i hjemmemarkedene, men også utenfor Norden. For kundene vil endringen gjenspeiles i det utvidede opplæringstilbudet i nær fremtid.

 

"Veksten i etterspørsel etter utdanning har økt de siste årene. Sammen med Wistec Training kan vi tilby verdens beste pedagogiske innhold for selskaper i et veldig bredt spekter spektrum, og Verdanes ekspertise innen støtte vil føre oss til enda sterkere vekst," sier Eduhouse-sjef Jukka Vento.

 

“Ved å slå oss sammen kan vi utvikle enda bedre pedagogisk innhold og være i forkant av IKT-læring i verden.

Vi er glade for å vokse med Eduhouse og motta støtte fra Verdane i samarbeid, sier Wistec Training CEO Juha Huhtanen.

 

“De siste årene, og spesielt de siste tolv månedene, har tatt et betydelig skritt i den online utdanningsverdenen. Ved å investere i bedriftens e-læringsløsninger er Verdane ikke bare involvert i den globale megatrenden, men kan også sikre at kompetansenivået for bedriftsmedarbeidere i Norden forblir på sitt nåværende globalt ledende nivå i fremtiden, sier Iikka Moilanen, Verdanens investeringsdirektør. Samtidig er Moilanen glad for at Verdane kan bringe finsk kompetanse til verden.

HR | læring